Dette site har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

ALTID OVER 4000+ CYKLER PÅ LAGER!

Kurv 0

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Tilføj ordre noter
Total Gratis

Accepter venligst vores handelsbetingelser for at fortsætte.

Fragt og rabatkoder bliver beregnet i checkout

Cykler – Valg af den rigtige cykeltype

Cykling er en sjov måde at få motion, mens den samtidigt kan transportere dig fra A til B mens du er skånsom overfor miljøet og din økonomi.

Hvis du begynder at tage en cykel til og fra arbejde, kan du risikere at spare penge og komme i form på samme tid.
Dit valg af ny cykel bør overvejes i forhold til hvad du selv forventer at skulle køre af kilometer og hvor meget vedligehold du ønsker, samt hvor du ønsker at cykle.

Uanset hvad dine mål er, har du en række muligheder at overveje.
Formålet med denne guide er at hjælpe dagligdags pendlere og begyndere til at få valgt den rigtige cykel.

Hvad er dit primære cykel behov og underlag?

At vide hvilket underlag du kommer til at køre på er væsentligt i forhold til at få valgt den cykel der passer bedst, det du skal bruge den til.

Samtidigt er det ikke uvæsentligt at vide hvor meget du kommer (forventer) til at cykle får at kunne finde den helt rigtige.

Her under er der listet op de generelle cykler vi hos Bikeworld fører:

•    Citybikes
•    Urban Cykler
•    Shopping Cykler
•    Sport Cykler
•    Hybrid Cykler
•    Mountainbikes – MTB
•    Racercykler

Citybikes

Citybikes er traditionelt cykler der er designet til at blive brugt til den daglige pendling og transport mellem hjem og dagens gøremål.


Generelt er citybikes designet med en lettere oprejst siddestilling og monteret med en komfortabel sadel.
Citybike er i dag blevet et begreb der dækker over en cykel med 3, 7 eller flere indvendige gear. Denne cykel-type er til dig der ikke skal ud at cykle de lange ture, men ønsker en cykel der kantransportere dig rundt ihverdagen.

Citybikes laves med 3 forskellige bremse typer. Rullebremse, Fodbremse, og V-bremse. Det er muligt at en citybike har 2 forskellige bremsetyper monteret, specielt hvis den er med fodbremse.

Mountainbike er en gruppe af cykler der generelt er designet og bygget til at køre i skoven, selv om de er populære at bruge i dagligdagen. Som

udgangspunkt er der 2 typer mountainbikes Hardtail, som er den mountainbike der sælges absolut flest af. Hardtail er en mountainbike der er udstyret med fjeddergaffel brede dæk i enten 26, 27,5 eller 29” dæk.

De brede dæk giver en dejlig komfort da den store volumen sikre en utrolig vibrationsdæmpning, der er med til at give den komfort mange søger til hverdags transport.

Den anden gruppe mountainbikes Fullsuspension er en gruppe af mountainbikes der er udstyret med affjedring i både forgaffel og bagstel, men ikke en mountainbike type vi vil går længere i dybden med, da denne type oftest kun sælges til mountainbike entusiaster.

Mountainbikes