Dette site har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

ALTID OVER 4000+ CYKLER PÅ LAGER!

Kurv 0

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Tilføj ordre noter
Total Gratis

Accepter venligst vores handelsbetingelser for at fortsætte.

Fragt og rabatkoder bliver beregnet i checkout

POC

Om du vil udforske de danske landeveje eller skovområderne, så er det altid vigtig at have det rigtige udstyr til din kommende tur. Hos Bikeworld kan vi hjælpe dig med at finde alt fra Cykelhjelm til Tøj og Beskyttelse indenfor samme mærke, hos POC.

POC, er en førende producent af hjelme, briller, panser, tøj og tilbehør til snesport og cykling, blev grundlagt i 2005 i Sverige.

Med en mission om at 'beskytte liv og reducere konsekvenserne af ulykker for atleter og enhver, der er inspireret til at være det', har POC en krystalklar vision om at give optimeret personlig beskyttelse og sikkerhed gennem udvikling af produkter af uomtvistelig kvalitet og relevans.

For at støtte sin udvikling og kvalitet etablerede POC to videnskabelige fora, POC Lab og WATTS Lab, som samler nogle af de bedste hjerner inden for forskning, medicin og sikkerhed for at rådgive om ny forskning og trend

Mere om POC

Inspireret af sin mission og videnskabelige tilgang har POC opbygget et ry for at bryde med konventioner, udforske nye ideer og innovere for at forbedre beskyttelsen for alle. POC har været så heldig at beskytte mange olympiske atleter, verdensmestre og eliteatleter over hele kloden og få del i mange af deres succeser.

At skabe produkter smedet i sikkerhed og innovation er kernen i POCs tilgang, hvad enten det er for en eliteatlet, weekendskiløbere eller en daglig cykelpendler. Det er en tilgang, der har ført til over 60 internationale sikkerheds-, design- og innovationspriser, herunder den prestigefyldte cykelindustri "Brand of the Year"-prisen.

Udforsk vores udvalg af tøj og pleje fra Assos

 
Tilbud
25%
 
Tilbud
25%
 
Tilbud
25%
 
Tilbud
52%
 
Tilbud
52%
 
Tilbud
52%
 
Tilbud
20%
 
 
 
 
 
 
Tilbud
30%
 
Tilbud
30%
 
Tilbud
30%
 
Tilbud
30%
 
Tilbud
30%
 
Tilbud
30%