Dette site har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

ALTID OVER 4000+ CYKLER PÅ LAGER!

Kurv 0

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Tilføj ordre noter
Total Gratis

Accepter venligst vores handelsbetingelser for at fortsætte.

Fragt og rabatkoder bliver beregnet i checkout

Giant cykler

Hos Bikeworld har vi et bredt sortiment af Giant cykler. Giant har både Racercykler, Mountainbikes, El-cykler, hverdagscykler og børnecykler. Der er noget for et hvert behov fra Giant - og i flere forskellige prisklasser.

Opnå dit fulde potentiale

Giant har siden grundlæggelsen i 1972 haft et mål om at hjælpe alle slags ryttere med at opnå deres fulde potentiale. Med cykler indenfor flere prisklasser er du godt sikret hos Giant.

Giant skaber en følelse af frihed

Giants formål har siden grundlæggelsemn været at de vil hjælpe alle slags ryttere med at opnå det ønskede poteniale. De er et af verdens største producenter og med grundlæggelsen tilbage i 1972 er de et af verdens ældste producenter.

Vidste du blandt andet, at det var Giant der introducerede de lette og stærke aluminiumsrammer til markedet, hvor standarden førhen var stålrammer? Det var også Giant, der var de første til at stille carbonfibercyklen bredt tilgængelig til hele verden.

Giant kalder sig selv for bygherrer og innovatører med viden om, at det ikke kun er den professionelle cyklist der bruger deres produkter, men også den almindelige rytter.

Bredt udvalg af cykler fra Giant

 
Tilbud
28%
 
Tilbud
20%
 
Tilbud
35%
 
Tilbud
29%
 
Tilbud
15%
 
Tilbud
50%
 
Tilbud
20%
 
Tilbud
15%
 
Tilbud
9%
 
Tilbud
20%
 
Tilbud
10%
 
Tilbud
15%
 
Tilbud
19%
 
Tilbud
10%
 
Tilbud
15%
 
Tilbud
15%
 
Tilbud
24%
 
Tilbud
15%