Dette site har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

FERIELUKKET UGE 28+29

Kurv 0

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Tilføj ordre noter
Total Gratis

Accepter venligst vores handelsbetingelser for at fortsætte.

Fragt og rabatkoder bliver beregnet i checkout

Om os

Hos BIKEWORLD er vi 16 ansatte (Dec 2019) og vores mål er at give folk en oplevelse og vise folk at man kan drive en moderne cykelforretning med cykler til alle formål og til alle typer af mennesker hvad end man er skoleelev, pensionist eller supermotionist. Vi vil fremad, og vil vil nå bredt. Vi handler ikke kun med cykler. Vi har alt lige fra fitnessudstyr, action cams, tøj og tasker til elcykler. BIKEWORLD er meget mere en bare cykler og slanger.

Der er god plads i BIKEWORLD. Plads til Danmarks bredeste udvalg, plads til at fordybe sig, plads til både børn og voksne, plads til både hverdagscyklister og halvproffe motionister, plads til en god cykelsnak, plads til at gøre en god handel.

BIKEWORLD er et cykelsupermarked, hvor du finder alt til cyklen, men du
kan være sikker på, at du ikke finder en eneste ”supermarkedscykel” på de 1800 kvadratmeter.

Vores filosofi er egentlig enkel: vi fører kun de ting, vi selv har lyst til at købe. Det skal være god kvalitet og give en god cykeloplevelse.

For hele familien

Selvom der er meget at se på og vælge imellem i BIKEWORLD, er der ro og plads
om de enkelte produktgrupper. Skal man have en hverdagscykel kigger man i ét område af butikken, mountainbikes i et andet, farverige børnecykler i et tredje og er man landevejsentusiast er racercyklerne samlet i et fjerde område, hvor der er plads til at fordybe sig, få rådgivning og måske et bike fit.

Selvom butiksrummet er 1800 kvadratmeter føles det indbydende og man ledes naturligt på opdagelse i de forskellige afdelinger.

Modsat den typiske cykelforretning er der ikke proppet cykler ind overalt i butikken. Et stort loungeområde med børnehjørne, bordfodbold og mulighed for at købe en forfriskning breder sig ved de store panoramavinduer. Her kan børn og ægtefæller hygge sig, mens man fordyber sig i cykelkøbet.

Vi vil gerne give vores kunder god plads og tid til at vælge det rigtige, også selvom man har hele familien med og børnene bliver utålmodige. Derfor har vi indrettet loungeområdet. Det skal være en god og anderledes oplevelse at handle her.

Denne sektion har intet indhold lige nu. Tilføj indhold til sektionen via sidemenuen

1800 kvm butik

Med sine 1800 kvadratmeter er BIKEWORLD en af landets allerstørste cykelbutikker og den største i Midtjylland.

Der er dog ingen diskussion om, at BIKEWORLD har Danmarks største udvalg. Der er altid mere end 2000 cykler på lager. Der er mere end 300 forskellige hjelme. Tøjafdelingen bugner
med kvalitetsmærker som Assos, Maloja og Giordana. Hos BIKEWORLD findes der også masser af gadgets som hovedtelefoner fra SkullCandy, action cams fra Garmin og GoPro. Samt diverse gps'er. Vi fører også en masse fitnessudstyr, livesstilstøj og briller.

BIKEWORLD er meget mere end bare cykler og slanger.

Værksted

På vores store og åbne værksted servicere vi alle former for cykler, lige fra elcykler til de dyreste cykler man kan finde. Vores mekanikere er specialiserede i det som de finder interesse i, så vi kan yde den bedst mulige service på de enkelte cykler. Og vi er hurtige - reparationer fra dag til dag. Hvis ikke man skal have bestilt en reservedel hjem selvfølgelig. Så kan man evt. også benytte sig af en lånecykel.

Vores historie

DANMARKS STØRSTE UDVALG

Include a brief quote from a brand that loves your products

Include a brief quote from a brand that loves your products

Include a brief quote from a brand that loves your products

Åbningstider

Butik og Værksted

 

Man-Torsdag 10:00-17:30

Fredag 10:00-18:00

Lørdag 10:00-14:00 *

 

*(Der udføres ikke reparationer om lørdagen)

 

Webshop

 

Mandag-Fredag 10:00-16:00

Lørdag og Søndag lukket