Dette site har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

SPAR 10% PÅ IKKE NEDSATTE VARER MED RABATKODEN "25ÅR"

Assos

Når du som cykelrytter vælger at investere i cykeltøj fra ASSOS så vil du opleve den høje kvalitet og komfort som ASSOS cykeltøj har. I BikeWorld fører vi blandt andet cykelbukser, cykeltrøjer og cykeljakker fra ASSOS men du finder alt fra cykelstrømper til drikkedunke.

Se hele udvalget her

ASSOS er de senest år blevet et meget populært mærke i Danmark. På trods af at de producerer tøj og cykelbukser i den mere kostbare ende så stiger salget af ASSOS cykeltøj stødt i BikeWorld og i Danmark. Vi tror, at det skyldes den høje kvalitet, og at selvom tøjet koster mere en hos konkurrenterne så holder det med den rette vedligeholdelse som regel dobbelt så lang tid – eller endnu længere.

Mere om Assos Cykeltøj

ASSOS er et familieejet Schweizisk firma i nærheden af Lugano. Firmaet er grundlagt af den tidligere professionelle cykelrytter Toni Maier.

ASSOS laver noget af verdens bedste cykeltøj, de er ofte de første med nye materialer og tekstiler. ASSOS går op i kvalitet, derfor kommer de også kun med nyheder når de har udviklet et nyt produkt der virker.


ASSOS cykeltøj er til cykelrytteren der vil have det bedste cykeltøj i den absolut højeste kvalitet – de laver cykelbukser og cykeltrøjer til damer og herrer og du kan altid være sikker på, at det er har korrekte pasform og holder i lang tid.

Udforsk vores udvalg af tøj og pleje fra Assos

 
Tilbud
21%
 
 
Tilbud
10%
 
 
Tilbud
15%
 
 
Tilbud
21%
 
 
Tilbud
21%
 
 
Tilbud
21%
 
 
Tilbud
19%
 
 
Tilbud
15%
 
 
Tilbud
18%
 
 
Tilbud
42%
 
 
Tilbud
42%
 
 
Tilbud
58%
 
 
Tilbud
12%
 
 
Tilbud
11%
 
 
Tilbud
14%
 
 
Tilbud
12%
 
 
Tilbud
14%
 
 
Tilbud
35%
 
 
Tilbud
13%
 
 
Tilbud
10%
 
 
Tilbud
15%
 
 
Tilbud
31%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Din kurv er tom.