Cykelhjelm

Cykelhjelm Køb den online eller kom ind i butikken og få den bedste vejledning

Hos Bikeworld tager vi sikkerhed seriøst, også derfor vi kun har cykelhjelme fra anerkendte producenter der er godkendt efter de strengeste krav inden for cykelhjelme. At vælge den rigtige hjelm kan til tider være svært, da der både er størrelser og pasform, samt et behov der skal matche, derfor har vi hos Bikeworld hjulpet dig med at inddele vores sortiment af cykelhjelme i kategorier der kan hjælpe dig mod den rigtige hjelm. Det betyder du ”blot” skal kende formålet og størrelse på den cykelhjelm du skal bruge.

At Bruge Cykelhjelm

Rigtigt mange vælger at cykle rundt uden hjelm, flere af dem er forældre der kræver at deres børn bruger cykelhjelm, derfor anbefaler vi også at forældre benytter hjelm for at statuere et godt eksempel over for deres børn, så de ser at det er ”rigtigt” at bruge en cykelhjelm i dagligdagen og ikke kun når der dyrkes sport.

Teknologier i Cykelhjelme

Når vi snakker om hjelme er der stor forskel på de forskellige produkter, hvilket gør det svært at finde rundt i de forskellige typer og priser, men at spare på en cykelhjelm er ikke altid en god idé, da der oftest må tages sikkerheds teknologi ud af hjelmen for at få den ned i pris. Derfor gå ALTID efter en cykelhjelm der er in-moulded og med justerbar nakkespænde, og gerne med Mips

1 til 18 ud af 506

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 18 ud af 506

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vent venligst ...